Integratieve coaching en counseling

Integratieve Psychotherapie

 

Bij YourMindtality bied ik kortdurende therapie aan, waarbij ik als therapeut de integratieve werkwijze hanteer. Deze holistische benadering plaatst jou als mens met je eigen perspectief en beleving centraal. De therapie is zowel doel- als oplossingsgericht, waarbij de focus niet alleen ligt op de symptomen, maar ook op de onderliggende oorzaken. Het ultieme doel van de behandeling is het stimuleren en versterken van jouw natuurlijke zelfhelende vermogen en processen.

Hoewel symptoombestrijding op korte termijn effectief kan zijn, merk je op de lange termijn vaak een terugval in oude patronen en bekende klachten. Door het inzetten van de integratieve werkwijze, is de streven oude patronen te doorbreken en blijvende verandering te implementeren. Symptomen manifesteren zich op verschillende gebieden, waaronder gedachten, gevoelens, gedrag, lichamelijk en sociaal functioneren. Hierbij kun je denken aan piekeren, dwangmatige gedachten, onzekerheid, verdriet, angst (zoals faalangst en sociale angst), chronische pijn, vermoeidheid of slapeloosheid. De holistische aanpak van de integratieve werkwijze betrekt al deze symptoomgebieden.

Mijn doel is om jou op een efficiënte en effectieve wijze te begeleiden. Samen creëren we een persoonlijke aanpak waarbij jij je comfortabel voelt en op jouw tempo vooruitgang kunt boeken. Ik maak gebruik van diverse bewezen interventies, zoals EMDR, hypnotherapie, visualisaties en mindfulness, afgestemd op jouw unieke situatie. Tijdens de sessies evalueren we regelmatig het effect, zodat we flexibel kunnen bijsturen indien nodig. 

 

Voor meer informatie neem gerust telefonisch contact op of stuur mij een email, ik beantwoord graag je vragen.

 

Neem vandaag nog contact op voor het maken van een intakegesprek in online of op locatie!