Integratieve coaching en counseling

Oproep! Oefen cliënten gezocht voor afstuderen als Integratieve Counselor

Weet jij het even niet meer of zit je gewoon niet lekker in je vel?  Voel jij je vastgelopen in je relatie, werk of thuissituatie?  

Heb jij behoefte aan begeleiding maar word je belemmerd door lange wachtlijsten en/of hoge kosten die eraan verbonden zijn? 

 

Jij kan nu bij mij gratis terecht als leercliënt.  

 

Ik ben momenteel bezig met mijn finale jaar als Integratieve Counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.  Het diploma voor Integratieve CounselorCoach (NOBCO geaccrediteerd) heb ik op zak en ben aangesloten bij de NOBCO Beroepsvereniging.   Voor mijn opleiding ben ik op zoek naar mensen die begeleid of gecoacht willen worden.  Vanuit de opleiding sta ik onder supervisie voor de betreffende trajecten.

In deze context bied ik nu ook een beperkt aantal trajecten counseling trajecten gratis online aan. Heb jij liever persoonlijk contact, dan kan het ook.   Hiervoor breng ik wel kosten in rekening voor de huur van een coach locatie. (€20 euro per sessie)

Ben je geïnteresseerd en heb je verder nog vragen?

 

Mail naar jolanda@yourmindtality.com of stuur een whatsapp berichtje naar 06 222 33 409 en plan een vrijblijvend intakegesprek.