Integratieve coaching en counseling

Praktisch

Intakegesprek

Tijdens de intake kijken we samen naar wat er speelt en hoe het precies zit.  De bedoeling is om je (hulp)vraag zo helder mogelijk te formuleren.  Daartegenover is het even belangrijk helder en duidelijk te formuleren wat je wel wilt bereiken.  We spreken je verwachtingen door ten opzichte van coaching of counseling en wanneer het voor jou geslaagd is. Samen maken we een aanpak op maat zodat je meteen aan de slag kan.

Plannen van een intake is gratis en vrijblijvend.  Het duurt ongeveer 60 – 90 minuten.

Intakegesprek plannen?  Bellen of mailen nu om een afspraak te plannen.

 

Werkwijzen:

In een samenwerkingsovereenkomst wordt de afspraken met betrekking tot de coaching of counseling traject vastgelegd.  Denk hierbij aan de hulpvraag, doel, kosten en overige praktische afspraken.

Verder evalueren wij met regelmaat hoe het gaat, wat je er nog voor nodig hebt, wat wel werkt en wat minder goed werkt om zodoende de aanpak bij te stellen.  Zodoende kunnen we de begeleiding optimaliseren zodat jij sneller en effectiever stappen kan maken.

 

Wachtlijsten:

Er zijn op dit moment geen wachtlijsten. Je kunt direct terecht!

 

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden plaats in het praktijk te Hoevelaken of online in een beveiligd omgeving. 

Vanaf eind augustus ben ik ook werkzaam het in het praktijk van Jolanda van Veen te Leidschendam.

 

Klachtenregeling:

Ben je ontevreden over de begeleiding of heb je een klacht ga ik graag met jou in gesprek zodat we samen kunnen kijken hoe we het kunnen oplossen.  Lukt het echter toch niet, kan een onafhankelijke klachtenfunctionaris worden ingeschakeld via de beroepsvereniging NFG of kan een klacht worden ingediend bij de beroepsvereniging.  Voor meer informatie klik hier.

 

Weet je genoeg en ben je gereed om te beginnen, plan dan meteen jou intakegesprek.  Heb je nog vragen en wil je het een en ander nog duidelijker krijgen neem gerust contact op met Jolanda Wijnbeek.