Integratieve coaching en counseling

Loopbaancoaching

Heb jij behoefte aan coaching of psychosociale ondersteuning ten aanzien van jouw loopbaan of heb je vragen over een functieverandering?

Heb jij loopbaanvragen? Wil jij meer uit je zakelijke leven halen, dan kunnen we samenwerken om meer voldoening, succes en plezier in je carrière te brengen - of dat nu in je huidige baan is, in een nieuwe job of wellicht in heel ander beroep?

De tijden veranderen: steeds meer mensen laten het oude werkmodel van vasthouden aan één carrière tot hun pensionering los. Veel 30-ers en 40-ers (millennials) kiezen ervoor om het laatste loopbaantraject op een andere wijze in te vullen en zien uit naar een functieverandering of zelfs een carrièreswitch.

De meeste cliënten die mij inhuren als loopbaancoach en counselor bevinden zich op een punt waarop ze ontevreden zijn over wat ze doen voor de kost. Ze vervelen zich, zijn opgebrand, gefrustreerd of zelfs depressief door hun baan. Een burn-out ligt op de loer.
Wat ze gemeen hebben, is een verlangen om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Mijn cliënten weten dat er meer moet zijn in het leven, maar hebben vaak geen idee wat de mogelijkheden zijn, om een andere weg in te slaan. Daar komt vaak bij dat men zich zorgen maakt over de risico's van een ingrijpende wijziging in hun leefstructuur.


Waarom loopbaancoaching of psychosociale ondersteuning van YourMindtality?

Loopbaan coaching

Ik kan jou als professional coach, counselor en carrièrementor door een reeks processen leiden, die jou zullen laten inzien:

  •  wat je echt wilt in jouw carrière en je leven in het algemeen
  •  wat jouw talenten en vaardigheden zijn
  •  welke nieuwe carrièremogelijkheden je kunt creëren en realiseren


Bij loopbaancoaching van YourMindtality staan vier vragen centraal:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • Hoe ga ik mijn doelen bereiken?

Door inzicht in jouw persoonlijke kracht en je eigen talenten wordt het mogelijk om steeds opnieuw af te stemmen op de veranderingen in de wereld van het werk. Dit levert je creativiteit en daadkracht, dat zich in de diensteneconomie zal onderscheiden.

Een leven lang werken bij dezelfde werkgever komt in mindere mate voor, de arbeidsmarkt flexibiliseert (arbeidscontracten), decentraliseert en verzakelijkt.
De verantwoordelijkheid voor het behouden van werk en werkzekerheid komt meer bij het individu te liggen. De cliënt moet helaas meer zelfsturing in zijn loopbaan aanbrengen.

In het loopbaancoaching traject word jij je meer bewust van je eigen vaardigheden, zodat je meer uit jezelf kunt halen om je doelen en ambities na te streven.
Door jouw talenten te benutten, vergroot je jouw bewustzijn en verantwoordelijkheid in de organisatie of binnen jouw kantooromgeving.

Door de loopbaancoaching van YourMindtality zul je resultaten ervaren, ten aanzien van werknemerstevredenheid, prestatieverbetering en medewerkersbetrokkenheid.

Bel vandaag met loopbaancoach, counselor en carrièrementor Jolanda Cloete-Wijnbeek voor een vrijblijvend intakegesprek!