Integratieve coaching en counseling

Praktisch

Intakegesprek psychosociale hulpverlening

Tijdens de intake kijken we samen naar wat er speelt in jouw leven. De bedoeling is om je (hulp)vraag zo helder mogelijk te formuleren.  Daartegenover is het even belangrijk om helder en duidelijk te formuleren wat je wilt bereiken. Samen maken we een aanpak op maat, zodat je meteen aan de slag kan.

De intake duurt ongeveer 60  minuten.

Intakegesprek plannen?  Bellen of mail nu om een afspraak te plannen.

 

Werkwijze YourMindtality

In een samenwerkingsovereenkomst worden de afspraken met betrekking tot het therapietraject vastgelegd. Denk hierbij aan de hulpvraag, het doel, de kosten en overige praktische afspraken.

Verder evalueren wij met regelmaat hoe het gaat, wat je nog nodig hebt, wat werkt en wat minder goed werkt om hiermee de aanpak bij te stellen. Op deze wijze kunnen we de begeleiding optimaliseren, zodat jij sneller en effectiever stappen tot herstel kunt maken.

 

Wachtlijsten:

Er zijn op dit moment geen wachtlijsten.  Deze praktijk maakt deel uit van een netwerk van gespecialiseerde therapeuten, counselors en andere professionals in de regio. 

Om het werken zonder wachtlijst te garanderen verwijzen de praktijken onderling door voor begeleiding en/of andere specialistische zorg.

 

Waar vinden de sessies van YourMindtality plaats?

De sessies vinden plaats in mijn eigen praktijk te Hoevelaken, in de Praktijk voor Psychotherapie van Jolanda van Veen te Leidschendam of online in een beveiligde omgeving. 

 

Klachtenregeling

Ben je ontevreden over de begeleiding of heb je een klacht, dan ga ik graag met jou in gesprek, zodat we samen kunnen kijken hoe we het kunnen oplossen. Komen we niet tot een bevredigende oplossing, dan kan een onafhankelijke klachtenfunctionaris worden ingeschakeld via de beroepsvereniging VIT of kan er een klacht worden ingediend bij de beroepsvereniging.
Voor meer informatie klik hier.

 

Weet je genoeg en ben je gereed om te beginnen, plan dan meteen jouw intakegesprek.  Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Jolanda Cloete-Wijnbeek.