Integratieve coaching en counseling

Over Jolanda Cloete-Wijnbeek

Als opgeleid integratief therapeut begeleid ik jou in het oplossen van psychosociale problematiek en blokkades die je belemmeren. 
Door mijn holistische benadering groeit je motivatie en zelfhelend vermogen en ontdek jij handreikingen voor een beter leven!

 


Wie ben ik?

 mg 1052

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven als Business Intelligence consultant, een vak waarin je dagelijks bezig bent met het implementeren en begeleiden van verandering in organisaties en werknemers. Ik werd steeds meer en meer geraakt door de weerstand, onzekerheid en angst die mensen ervaren bij verandering.
De onzekerheid, de weerstand of de angst je baan te verliezen, is een problematiek die ik in mijn loopbaan vaak ben tegengekomen. Omdat deze emoties mij geraakt hebben, ben ik mij gaan verdiepen in kennis en technieken om mensen hierin beter te begeleiden.

Ik heb de 4-jarige opleiding tot MasterTherapeut ECP en Hypnotherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie afgerond. Integratieve psychotherapie en hypnotherapie is een werkveld dat voortdurend in beweging is en daarom blijf ik mezelf de komende jaren verder ontwikkelen om mijn behandelingsmethoden zo goed mogelijk te begeleiden en de meest efficiënte interventies in te kunnen zetten. 

Veel van mijn cliënten zijn vastgelopen en willen de draad weer op pakken. Na een stressvolle periode van een ontslag, burn-out, traumatische gebeurtenissen, levensfaseproblemathiek, echtscheiding of rouw en verlies, begeleid ik mijn cliënten naar een ‘nieuwe start' in hun leven. Het is niet voor iedereen voor de hand liggend om een volgende stap te maken in persoonlijke of loopbaanontwikkeling. Als gecertificeerd psychotherapeut neem ik de cliënt aan de hand om de gewenste doelen te bereiken.

 

 

Wat kun je verwachten van de integratieve psychotherapie en coaching van YourMindtality?

Ik werk volgens de integratieve methode en maak daarbij ook gebruik van hypnotherapie en EMDR. Tijdens de sessies kijken wij samen naar jouw probleem, zodat jij meer inzicht en grip zult krijgen.
We maken samen een aanpak op maat waar jij achter staat en ‘voor gaat!', alles in je eigen tempo.
Wekelijks evalueren wij de voortgang en jouw ervaring. Zo nodig passen wij het plan van aanpak aan.


Waar vindt de integratieve psychotherapie of coaching van YourMindtality plaats?

Ik ben werkzaam in mijn praktijkruimte aan huis in Hoevelaken (op 5 km afstand van Amersfoort en Nijkerk) of in de praktijk voor integratieve therapie van Jolanda van Veen in Leidschendam.
Woon je ver weg of ben je niet in staat om te reizen is een afspraak online ook altijd mogelijk.

Neem vandaag nog contact voor het maken van een intake of afspraak!

 

YourMindtality
Jolanda Cloete-Wijnbeek 
Integratieve therapeut
Dr. F.W. Klaarenbeeksingel 51
3871 XB HOEVELAKEN
Jolanda@yourmindtality.com
06-43448500